Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dopravní nehody v Jablonci nad Nisou

JABLONEC NAD NISOU - Řidič pod vlivem alkoholu nezvládl zajet do areálu benzínové čerpací stanice. 

 

     V pondělí 16. března v 15.25 hodin došlo v ulici Podhorská k dopravní nehodě tím, že řidič s vozidlem zn. Opel Astra při couvání z místa stání neodhadl odstup za ním zaparkovaného vozidla, do kterého narazil v místě středového sloupku. Způsobená škoda činí předběžně částku 21.000,- Kč. Alkohol u řidiče byl na místě vyloučen provedenou dechovou zkouškou. Věc policisté vyřešili jako dopravní nehodu s projednáním a řidiči udělili blokovou pokutu.


     V úterý 17. března v 6.05 hodin došlo v ulici Březová k dopravní nehodě tím, že řidič s vozidlem zn. Opel Astra Caravan po nájezdu do prostoru benzínové čerpací stanice Benzina nepřizpůsobil rychlost vozidla povaze a stavu vozovky, na mokrém povrchu nezvládl řízení a narazil do nosného sloupu střechy objektu stanice a následně i do výdejního stojanu. Policisté v dechu řidiče na místě naměřili hodnotu alkoholu 0,85 promile. Ke zranění osob nedošlo. Předběžná způsobená škoda činí částku 95.000,- Kč. Věc nadále šetří Skupina dopravních nehod v Jablonci nad Nisou.


     V úterý 17. března ve 14.50 hodin došlo v ulici Budovatelů k dopravní nehodě tím, že řidička s vozidlem zn. Škoda Favorit jela ve směru od centra města a na křižovatce odbočila vlevo do ulice U Nisy, přičemž přehlédla s ní souběžně jedoucí tramvajovou soupravu a následně došlo k jejich střetu. Řidička tedy tímto nedala při odbočování vlevo přednost souběžně jedoucí tramvaji po hlavní silnici. Způsobená škoda 7.000,- Kč. Ke zranění osob nedošlo. Věc nadále šetří Skupina dopravních nehod v Jablonci nad Nisou.

 

vytisknout  e-mailem