Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Došlo na něj

DĚČÍN - Po sérii krádeží stanul před soudem. 

Na, tu máš odměnu !
 
RUMBURK – V rukou rumburských policistů skončil v těchto dnech sedmadvacetiletý muž z Rumburska. Jak se v průběhu policejního prověřování ukázalo, mladý muž měl koncem ledna letošního roku poskytnout minimálně jednomu zájemci jako protislužbu dávku  marihuany. Distribuce některých drog není zákonem tolerována, a tak si tamní podnikavec vyslechl ústy policejního komisaře sdělení obvinění z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Trestní stíhání je vedeno na svobodě. Obviněnému hrozí trest odnětím svobody od jednoho roku až do pěti let.  
 
Bez trestu neodešel
 
DĚČÍN - Začátkem posledního dubnového týdne jsme na stránkách děčínského policejního zpravodajství zveřejňovali tiskovou zprávu ke krádeži zboží v potravinách v Děčíně. Nevítaný zákazník se při záchytu prodavačkou snažil z obchodu utéct. Při svém úprku ji navíc odvážnou ženu fyzicky napadl a způsobil jí drobné poranění. Nedlouho poté se uchýlil k dalším krádežím v děčínských obchodech s drogerií, oblečením i s hračkami. Při rychlém opouštění místa činu však neměl leckdy štěstí. Podle získaného popisu se podmokelským strážcům zákona podařilo vypátrat a zadržet muže, který se na dráhu krádeží vydal i v minulosti. Ústy policejního inspektora si ve zkráceném přípravném řízení vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. O potrestání jednal děčínský soud ve čtvrtek 30.4.2015.
 
Vyjížděli k úmrtí
 
RUMBURK – Ještě před půlnocí 30. dubna 2015 vyjížděli rumburští policisté k případu náhlého úmrtí. V jednom z domů v rumburské ulici U parku byl nalezen 63letý muž bez známek života. Přivolaná lékařka už musela bohužel konstatovat smrt. Vzhledem ke skutečnosti, že přítomní policisté ani lékařka nebyli schopni určit na místě události přesnou příčinu smrti, byla ze strany policie nařízena soudní pitva. Po dalších okolnostech  oznámeného případu náhlého úmrtí pátrají kriminalisté z Rumburku.     
  
 
Děčín 4. května  2015 
 
nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem