Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dostal chuť na sladké

TEPLICE - Čokolády si nastrkal za opasek a další zprávy. 

Dostal chuť na sladké
     Z přečinu krádeže je podezřelý 32letý muž, který v dubském supermarketu odcizil cukrovinky. Za opasek kalhot si schoval tři tabulky čokolády v hodnotě skoro 200 korun, a aniž by zboží zaplatil, prošel pokladní zónou. Pozorný pracovník ostrahy prodejny ale zloděje odhalil a na místo přivolal policisty. Ti zjistili, že lapka již byl za majetkovou trestnou činnost odsouzen, proto jeho jednání kvalifikovali jako trestný čin, za který trestní zákoník stanoví až tříletý trest odnětí svobody.
 
Vloupání do garáže
Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Lahošti vloupal do garáže u rodinného domu. Z té odcizil jízdní kolo, jehož hodnotu poškozený vyčíslil na téměř sedm tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí lapkovi trest odnětí svobody až na dvě léta.
 
Auto zůstalo bez kol
     Bez kol zůstalo auto zaparkované v Hudcově. Neznámý zloděj v průběhu noci demontoval a následně odcizil všechna čtyři kola ze zaparkovaného vozidla Škoda Superb. Oznamovatel vyčíslil škodu na 26 tisíc korun, policisté případ prošetřují jako přečin krádeže a po pachateli i odcizených kolech pátrají.
 
 
Teplice, 13. 9. 2012, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem