Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Drahý oběd

CHOMUTOV - Muž doplatil na svoji neopatrnost, Pozitivní dechová zkouška.... 

Drahý oběd

Před časem přišel poškozený do jídelny v Rooseveltově ulici. Po konzumaci jídla zapomněl na svoji odloženou kabelku a z jídelny odešel. V tašce měl kromě peněženky s hotovostí, osobní doklady, permanentku a klíče. Škodu stanovil na téměř 7 tisíc korun. Uvedené věci kdosi našel, ale nevrátil. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestné činy zatajení věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. 

Pozitivní dechová zkouška

Až roční pobyt za mřížemi hrozí v případě odsouzení 30letému muži z Klášterce nad Ohří. Ve středu, ve večerních hodinách byl kontrolován v ulici 17. Listopadu ve městě, kde řídil osobní vozidlo. Následná dechová zkouška prokázala, že před jízdou požíval alkoholické nápoje. Přístroj ukázal 1,07 a 1,12 promile. Uvedené jednání policisté z místního obvodního oddělení vyšetřují jako trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky. 

Půjčil si, nevrátil

Z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci je podezřelý 36letý muž z Loun. Minulý měsíc si zapůjčil v autoservisu přívěsný vozík. Ačkoli byla smlouva o půjčení uzavřena pouze na jeden den, muž podmínky nedodržel. Vozík do současné doby nevrátil a je nekontaktní. V případě odsouzení může podezřelý skončit až na dva roky ve vězení. Nadále vyšetřují chomutovští policisté.

Bydlela, ničila

31letá žena z Jirkova je podezřelá z trestného činu poškození cizí věci. V době, kdy od ledna 2015 žila v Jirkově, ulice Fr. Schmieda, poškodila zařízení bytu. Zmizely nejen parkety z podlahy, ale došlo i ke zničení dveří, zdiva, oken a kuchyňské linky.  Majitel odhadl opravu na 34 tisíc korun. Uvedené jednání nyní vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.

17. října 2016

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem