Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Drogy za volant nepatří!

LITOMĚŘICE – Řídila pod vlivem drog; V Dobříni se setmělo; Vozidlo znečistil výkaly  

V pondělí kontrolovali policisté ve Štětí řidičku jedoucí ve vozidle značky Audi. Kontrolou bylo zjištěno, že 34letá žena má Městským úřadem Litoměřice vysloven zákaz řízení až do poloviny roku 2012. Dále byla řidička podrobena testu na přítomnost návykových látek s pozitivním výsledkem na amfetamin. Ženě bylo sděleno podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
 

V Dobříni se setmělo
V noci ze soboty na neděli byla v Dobříni tma. Neznámý pachatel po odstranění krytů demontoval z pouličního osvětlení pojistky, čímž došlo k vyřazení 5 lamp z provozu. Škoda byla vyčíslena na více jak 7 tisíc korun.
 

Vozidlo znečistil výkaly
Neznámý vandal v nočních hodinách z neděle na pondělí poškodil v Litoměřicích zaparkované osobní vozidlo značky Hyundai. Na vozidle vytvořil nezjištěným předmětem promáčkliny, poškodil kryt kola a celou zadní část vozu znečistil výkaly. Škoda je odhadnuta na 7 tisíc korun. Za toto jednání hrozí neznámému vandalovi trest odnětí svobody až na jeden rok.
 

Bral i pytle na odpadky
Ve Štětí vnikl neznámý pachatel z neděle na pondělí po odstranění visacího zámku a vytržení dveří do mobilní buňky. Odnesl si pokladnu s finanční hotovostí, halogenovou svítilnu a dvě balení pytlů na odpadky. Škoda je vyčíslena na 4500 korun. Policisté po neznámém pachateli pátrají pro podezření z trestného činu krádeže.
 

29. 11. 2011
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem