Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Drzý lapka

LITOMĚŘICE - Z otevřené garáže u domu ukradl peněženku, doklady a cigarety….  

 

Drzý lapka
V Křešicích drzý zloděj využil chvíle nepozornosti majitele rodinného domu a vnikl do otevřené garáže. Zde nalezl na poličce odloženou peněženku s doklady a platební kartou a cigarety. Ke krádeži došlo včera k večeru. Lapka se obohatil o 2 860 Kč. Čelí však podezření ze dvou přečinů, a to z krádeže a porušování domovní svobody. Policie po něm pátrá.
K podobné krádeži však došlo včera kolem poledne i ve Vchynicích. Tentokrát se jednalo o garáž ve volně přístupném areálu drůbežárny. Zloděj si z garáže odnesl tři horkovzdušné plynové hořáky, dva kovové válce a řetězový zvedák. Svým jednáním způsobil škodu 142 000 Kč. Ve věci se jedná o podezření z přečinu krádeže s větší škodou. Pachateli hrozí trest odnětí svobody na jeden rok až pět let.
 

Dvě auta odcizena, jedno vykradeno
Takový je statistický výčet za uplynulé dva dny. Ve čtvrtek ráno zjistil muž z Roudnice nad Labem, že před domem nemá svůj automobil, který zde ve středu večer zaparkoval. Zloděj mu odcizil osobní automobil zn. Škoda Fabia v hodnotě 212 000 Kč. Jedná se o vůz oranžové metalické barvy s registrační značkou 6U45417.
Druhý osobní automobil byl odcizen mezi Siřejovicemi a Keblicemi na silnici III. třídy u betonových zábran vedoucí k restauraci Mc Donalds. Majitelka si zde ponechala ve čtvrtek večer po půl osmé uzamčené auto zn. Opel Vectra rz. 6U87744 na pouhých deset minut. Ve vozidle si nechala peníze, doklady a další osobní věci. Krádeží osobního vozidla modrozelené metalické barvy jí vznikla škoda přesahující 300 000 Kč. Otrlý zloděj čekal na příležitost, a když se žena od automobilu vzdálila, vozidlo odcizil.
Policie vyzývá občany k pomoci při pátrání po těchto dvou vozidlech a po dosud nezjištěných pachatelích, kteří je ukradli. Jakékoliv informace k hledaným osobním automobilům zn. Opel Vectra modrozelené metalické barvy (rz. 6U08744) a oranžové Fabii (rz. 6U4517) laskavě neprodleně oznamte na telefonní lince 158.

Během noci ze středy na čtvrtek byl však ještě vykraden automobil v Litoměřicích v ulici Pod Vinicí. Z uzamčeného auta zn. Renault Megane Cabrio zloděj ukradl autorádio v hodnotě 4 000 Kč. Při vloupání do vozidla způsobil další škodu ve výši 2 000 Kč. Konkrétní informace k podezřelé osobě oznamte na lince 158. Děkujeme.

 

por. Ing. Alena Romová
Litoměřice 29. 4. 2011
 

vytisknout  e-mailem