Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hádka skončila napadením

MOST - Vše začalo poničením auta + další info 

 

Sdělení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví si v těchto dnech převzala 29letá Litvínovanka. Ta měla napadnout manželský pár. Vše začalo hádkou kvůli poničení vozidla jejím přítelem. Žena se do sporu vložila s opravdovou vervou. Nejprve měla napadnout poškozeného. Když ho manželka bránila, odnesla to také několika kopanci. Pracovní neschopnost ani u jednoho nenastala. Ke skutku došlo během letních prázdnin na litvínovském parkovišti ve Valdštejnské ulici. Policisté kolem celé události šetřili ještě dva přestupky. Z přestupku proti majetku podezírají přítele 29leté Litvínovanky. Škoda vyčíslená na poničení auta dveřmi jeho vozu činí tisíc korun. Druhého přestupku se měl dopustit napadený muž. Ten nevhodně zareagoval na celou situaci, když se údajně snažil zabránit újezdu řidiči auta, který měl na svědomí otlučení laku na jeho vozidle. Podle všeho měl řidiče kopnout do nohy. Nyní tak čelí přestupku proti občanskému soužití. Věc je nadále v šetření litvínovských policistů.


 

Z auta zmizela kabelka, lapkovi stačilo 5 minut

Pět minut stačilo neznámému lapkovi k získání majetku v hodnotě sedmnácti tisíc korun. Opatřil si ho v cizím autě. Tam násilím vnikl a ukradl kabelku, kterou tam poškozená nechala odloženou. V zavazadle měla Mostečanka doklady, finanční hotovost, platební kartu, stravenky, mobilní telefon a další drobnosti. Poničením Renaulta se škoda navýšila o částku tři tisíce korun. Událostí se zabývá mostecké obvodní oddělení. Šetří ji jako přečiny krádež vloupáním a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.


 

Zloděj kradl v zahradní kůlně

Do zahradní kůlny v Louce u Litvínova vlezl zloděj. Poškozený díky němu postrádá sekačku a dvě hliníkové konve. Hodnota věcí byla vyčíslena na 2.500 korun. Případ šetří lomští policisté jako přečin krádež vloupáním.


 


 

por. Alena Bartošová

V Mostě, 17. října 2012


 


 

vytisknout  e-mailem