Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledá se ukradená Kawasaki

DĚČÍN - Hledá se ukradená Kawasaki; Z domu zmizel nábytek; Zodpovědnosti neutečeš; Vybílil fotbalovou základnu 

Hledá se ukradená Kawasaki
 
DĚČÍN – Ve středu odpoledne zaparkoval majitel svou Kawasaki  ZX 600 na obvyklé místo před domem a když ráno k místu pohlédl, ztratil slova. Němě zíral na prázdnou mýtinku a stejně tak i na plachtu, která po černé motorce zůstala. Vykutálený zloděj po sobě zanechal jen pětatřicet tisícovou škodu. Nad jeho hlavou se vznáší stín v podobě překročení zákona trestným činem krádeže, za což mu v případě odhalení hrozí až dvouletý trest odnětím svobody a náhrada škody, kterou napáchal.  
 
Z domu zmizel nábytek
 
VELKÝ ŠENOV – Z rodinného domu v Dolní Poustevně zmizelo postupně během čtvrtečního odpoledne několik kusů vnitřního zařízení. Do domu nebylo vniknuto násilně, proto se nabízí hned několik možných variant, kdo si věci, včetně kuchyňské linky, odnesl. Tyto a další okolnosti případu jsou nyní předmětem policejního vyšetřování, na jehož konci může být mimo jiné i  sdělení obvinění pro trestný čin krádeže a porušování domovní svobody.
 
Zodpovědnosti neutečeš
 
ŠLUKNOV – Jaké důvody vedlyotce osmnáctiletého syna , jenž přestal přispívat před necelým rokem na výchovu a vzdělávání svého syna, nyní zjišťují policisté z Rumburku.  Matka jejich společného potomka se obrátila na muže zákona s vírou, že se chybějících peněz přeci jen dočká. A pokud se tomu opravdu tak stane, objeví se v ženině peněžence dvanáct tisíc korun. V horším případě bude neplatící otec čelit sdělení obvinění pro trestný čin zanedbání povinní výživy.  
 
Vybílil fotbalovou základnu
 
DĚČÍN – Včera ráno bez pozvánínavštívil děčínskou fotbalovou základu smělý padouch. Do prostor fotbalového klubu vnikl násilím a  vzápětí si odnesl nejen potraviny s alkoholem, ale i elektroniku s finanční hotovostí. Se škodou sedmadvaceti tisíc korunse zařadil do dlouhé řady pachatelů trestných činů krádeží, které strážci zákona prošetřují. Děčínští policisté po výtečníčkovi v současné chvíli pátrají.
 
 
Děčín 9.7.2010
nprap. Petra Trypesová
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293
 

vytisknout  e-mailem