Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

LOUNY - Policisté žádají o pomoc při vyšetřování srpnové nehody... 

 Policisté žádají o pomoc při vyšetřování srpnové nehody

Ve čtvrtek, 6. srpna letošního roku, v devět hodin ráno, se na křižovatce ulic Osvoboditelů a Mánesovy (přímo před cukrárnou u budovy Telecomu) v Lounech odehrála dopravní nehoda osobního vozidla zn. Nissan šedé barvy a 78letého chodce. Ten přecházel vozovku ve směru od cukrárny do centra města, když jej uvedený vůz srazil. Senior při nehodě utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice. V zájmu objektivního zjištění viníka nehody žádá policie o pomoc svědky, kteří dopravní nehodu viděli a mohli by k ní podat jakékoli informace, ať se přihlásí telefonicky policistům na číslo: 974 437 335. Děkujeme.

Krkavčí otec dluží přes sedmdesát tisíc

Ve vazební věznici si 29letý muž z Prahy převzal usnesení o zahájení trestního stíhání pro podezření ze spáchání trestného činu zanedbání povinné výživy. Krkavčí otec, který se v "base" nachází pro jinou trestnou činnost neplatil výživné na svého syna, který žije s matkou na Lounsku, již od června roku 2006. Jeho dluh tak přesahuje sedmdesát tisíc korun. Vyživovací povinnost má určenou rozsudkem Okresního soud v Lounech.

Blíží se zima, kradou se pneumatiky

Ukradl kola, auto postavil na kameny. Tento případ se odehrál z úterý na středu před jedním rodinným domem v Lenešicích. Neznámý pachatel si zde vyhlédl vůz zn. Octavia a postupně z něj odmontoval všechna čtyři kola. Následně vozidlo podepřel kameny. Zloděj se tak nezákonně obohatil o zimní pneumatiky zn. Goodride Snowmaster s plechovými disky a originálními poklicemi zn. Škoda. Poškozená majitelka škodu vyčíslila na 13 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Stodolu ve Vrbně navštívil zloděj

Policisté pátrají po pachateli, který se v minulých dnech vloupal do uzamčené stodoly ve Vrbně nad Lesy. Poté, co zloděj překonal oplocení pozemku a nezjištěným způsobem vnikl dovnitř stodoly, si přisvojil různé elektrické a ruční nářadí. Svým počínáním napáchal škodu přesahující 70 000 Kč. Tento případ policisté šetří jako trestný čin krádeže a trestný čin porušování domovní svobody.

vytisknout  e-mailem