Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hořel lán pšenice

TEPLICE - Požár pole u Bíliny; Stačí chvilka nepozornosti... 

Hořelo pole u Bíliny
     K požáru pole se zasetou pšenicí byli kromě hasičů přivolaní i policisté. Obilí vzplálo včera odpoledne v Bílině, oheň zničil obilí na rozloze 4 hektarů, škoda byla předběžně vyčíslena na 60000 korun. Vyšetřovatel hasičů na základě prvotního šetření určil jako příčinu vzniku požáru manipulaci s otevřeným ohněm, kdy nelze vyloučit nedbalostní či úmyslné jednání neznámého pachatele. Policie věc vyšetřuje jako přestupek proti zákonu o požární ochraně.
 
Stačí chvilka nepozornosti
     Chvilky nepozornosti během nákupu oblečení v prodejně s oděvy v centru Teplic využil neznámý pachatel, který odcizil poškozené z odstaveného dětského kočárku peněženku. Žena přišla o platební kartu a 9 tisíc korun v hotovosti. Zloději využijí i malé chvilky, kdy si lidé nehlídají své věci, proto policie doporučuje peníze a doklady nosit vždy u sebe a nenechávat je odložené v nákupních košících nebo kočárcích.
 
Vloupání do chaty
     Policisté vyšetřují vloupání do rekreační chaty v obci Mukov. Neznámý pachatel překonal plot ohraničující pozemek a následně se vloupal do chatky, ze které odcizil benzínovou travní sekačku. Poškozený vyčíslil celkovou škodu na 4 tisíce korun.  Policie věc vyšetřuje jako trestný čin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dva roky za mřížemi.
 
 
Teplice 15. 7. 2010
 
 

vytisknout  e-mailem