Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

I tak se dá přijít o počítač

CHOMUTOV - Zloděj využil příležitost, Zapomněl, že dveře mají kliku... 

Postrádá počítač
O počítač v hodnotě 10 tisíc korun nejspíše přišel muž z Chomutova. Když se stěhoval z podnájmu v jirkovském bytě, počítač tam zapomněl. Majitel bytu, 34letý muž, mu však nyní nechce umožnit vstup do bytu, aby si svůj majetek odnesl. Poškozený se proto obrátil na policii a krádež oznámil.
 
Zloděj využil příležitost
Pracovnice jedné chomutovské firmy přišla o svůj majetek. Kabelku s peněženkou, hotovostí a mobilním telefonem ponechala odloženou v šatně, která však zůstala odemčená. Toho neznámý zloděj využil. Když žena na krádež přišla, obrátila se na chomutovské oddělení policie a vše ohlásila. Při výpovědi poškozené uvedla škodu 5 tisíc korun.
 
Zapomněl, že dveře mají kliku
Obvinění z trestného činu porušování domovní svobody má policie v Klášterci nad Ohří připraveno pro 20letého místního mladíka. Ten se do domu v Chomutovské ulici dostal tím způsobem, že vykopl vchodové dveře a dále pak poškodil dveře, vedoucí do jednoho z bytů.Tam také vulgárními výrazy napadl dvojici manželů, kteří zde bydlí. Z místa utekl teprve tehdy, když žena zavolala na policii. Pachateli hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. 
 
Krádež se nekonala
Vyšetřování krádeže mohli ukončit klášterští policisté. Na konci května se na policii dostavil 51letý muž a uvedl, že ho okradla neznámá žena, která mu poblíž fotbalového stadionu nabízela sex. Když přišel domů zjistil, že nemá mobilní telefon. V nedávné době přišel muž opět, tentokrát střízlivý a sdělil, že svůj telefon našel v místech, kde se pohybovali. Vzhledem k uvedeným skutečnostem policisté vyšetřování krádeže odložili.
 
Prodával drogy
Z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy byl obviněn 29letý muž z okresního města. V okolí Chomutova totiž prodával nedovolenou psychotropní látku pervitin dalším lidem. Za drogu obdržel nejméně 3 tisíce korun. Za uvedený trestný čin může soud pachatele potrestat peněžitým trestem nebo trestem odnětí svobody na jeden rok až pět let.
Chomutov 28.07.2010

vytisknout  e-mailem