Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Informace občanům

LITOMĚŘICE – Tržnice Zahrady Čech je v plném proudu a další zprávy… 

Policisté očekávají velký příliv motorizovaných návštěvníků do města.
Od středy do neděle probíhá v Litoměřicích Tržnice Zahrady Čech. V důsledku zvýšeného přílivu motorizovaných návštěvníků bude v následujících dnech, a to především o víkendu, částečně zhoršena plynulost dopravy v centru města a jeho okolí. Řidiči, kteří plánují v uvedenou dobu cestu do Litoměřic a okolí, by si měli naplánovat jízdu s dostatečnou časovou rezervou, aby se vyhnuli zbytečným komplikacím.

Přeplněná parkoviště se stávají příležitostí pro zloděje. Proto nenechávejte ve vozech cenné věci na viditelném místě a před opuštěním svého auta důkladně zkontrolujte uzavření všech dveří a oken včetně střešního. K parkování využívejte vyhrazená parkoviště. Snížíte riziko krádeže věcí z automobilu nebo odcizení vozidla. Na výstavišti si střežte svoje osobní věci. Kapesní zloději se nejvíce zaměřují na kabelky, tašky, mobilní telefony, peněženky či odložené ošacení.

Tržnice Zahrady Čech.mp3

Žádný troškař

Do rekreačního objektu poblíž obce Nové Dvory se vloupal na sklonku uplynulého týdne neznámý pachatel. Do chaty vnikl po překonání zajištění okna a odcizil alkoholické nápoje, petrolejovou lampu a elektromateriál. Následně vytrhl dveře u přilehlé kůlny, z které si odnesl zde uskladněné motorové a ruční nářadí. Dále násilným způsobem vnikl do sousední chaty a kůlny kde se zmocnil rybářského vybavení, elektrických kabelů a dalších věcí. Škoda je předběžně vyčíslena na více než 26 tisíc korun. Po neznámém pachateli a odcizených věcech policisté pátrají.


Těžil na cizím

Případem krádeže vzrostlých stromů se zabývají lovosičtí policisté. Neznámý pachatel pravděpodobně v měsíci únoru tohoto roku neoprávněně pokácel a odvezl 10 vzrostlých stromů z lesního porostu v katastru obce Chrášťany. Jednalo se o stromy jasanu a olše v hodnotě vyšší než 5 tisíc korun. Ve věci již byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.


Černý odběr

Až pětileté vězení hrozí neznámému pachateli, který neoprávněně odebíral elektrickou energii do obytného objektu na Libochovicku. Za období od měsíce září 2013 do ledna 2014 odebral po neoprávněném zřízení připojení mimo měřící zařízení el. energii za více než 200 tisíc korun. Případem krádeže se zabývají litoměřičtí policisté.

Úly lehly popelem

Na Podřipsku policisté vyšetřují požár čtyř úlů i se včelstvem. V úterý v odpoledních hodinách úly pravděpodobně kdosi úmyslně zapálil. Škoda je vyčíslena na více než 20 tisíc korun. Po neznámém pachateli pátrají roudničtí policisté.

Litoměřice, 9. 4. 2014, nprap. Pavla Kofrová
tisková mluvčí
Preventivně informační skupina Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
e-mail: pislt@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem