Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Jeden kradl, druhý hlídal

CHOMUTOV - Odcizená kamna chtěli prodat, Tentokrát útočila žena, Popíjel, platit nechtěl..... 

Jeden kradl, druhý hlídal
Policisté z Jirkova sdělili podezření dvojici mužů ve věku 18 let z Chomutova a 27 let z Jirkova. Společně se pokusili odcizil z bytu v ulici Osvobození plynová kamna. Přízemní byt je v současné době v rekonstrukci, neobývaný, a tak mladší z dvojice vlezl dovnitř a druhý zůstal venku a hlídal. Jak později přiznali, kamna chtěli prodat.

Tentokrát útočila žena
Hlídka chomutovských policistů vyjížděla do ulice Kamenný Vrch, kde v jednom z bytů došlo k napadení. 25letá žena z Jirkova se nejdříve se svým druhem pohádala, pak na něj i fyzicky zaútočila. Několikrát ho udeřila pěstí a způsobila mu tak oděrky na těle. Lékaře napadený nevyhledal. Policisté provedli u ženy dechovou zkoušku, který byla pozitivní, nadýchala 1,84 a 1,76 promile. Jednání ženy policisté vyhodnotili jako přestupek.

Popíjel, ale platit nechtěl
24letý muž z okresního města navštívil bar v centru města. Tam nějakou dobu popíjel alkoholické nápoje, když ale měl zaplatit útratu ve výši 189 korun, chtěl odejít. Obsluha baru ho však zadržela a přivolala policisty. Následně se muž ještě pokusil odcizit několik krabiček cigaret, což se mu nepodařilo. Jelikož se obdobného jednání dopustil již v loňském roce, čeká na něj nyní obvinění z krádeže.

Nezvaný host
Chomutovští policisté přijali oznámení o vniknutí do domu v Husově ulici. Kdosi vnikl do přízemí domu a tam ze zásuvky komody odcizil poškozenému finanční hotovost. Majitel vyčísli škodu na 40 tisíc korun.

4.září 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem