Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kabelka v autě

CHOMUTOV - Odložená taška přilákala pozornost zloděje, Věci z chaty prodal..... 

Kabelka v autě
Odložená kabelka v autě přilákala pozornost 29letého muže z Kadaně. Peugeot zůstal zaparkovaný v klášterecké ulici Svatopluka Čecha, muž vnikl dovnitř a kabelku sebral. Uvnitř se nacházely doklady totožnosti poškozené, klíče, peněženka s hotovostí a další věci. Celková škoda se vyšplhala na 8 tisíc korun. Obvinění z krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku si muž převzal, vyšetřování nadále pokračuje.

Věci z chaty prodal
Policisté v Klášterci nad Ohří pátrali po totožnosti neznámého pachatele, který v polovině května „navštívil“ rekreační stavení na Ohřecké louce. Majitel přišel o televizor a satelit. Muži zákona zjistili, že škodu za 9 tisíc korun má na svědomí 50letý Chomutovák. Odcizené věci z chaty zajištěny nebyly, muž je obratem ruky prodal neznámým osobám. Skutek policisté vyšetřují jako krádež a porušování domovní svobody.Věci z chaty prodal.mp3

Na výzvu nereagovala
Až tříletý trest odnětí svobody hrozí 35leté ženě z Chomutovska. Do vlastních rukou si prokazatelně převzala výzvu k nastoupení trestu do vazební věznice v Litoměřicích. Lhůtu k nástupu trestu však ignorovala, i když byla řádně poučena, že nenastoupení do výkonu trestu bude posuzováno jako trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí. Policisté ženu včera v Jirkově zadrželi a následně převezli do věznice v Litoměřicích. Na výzvu nereagovala.mp3

Poškozené vozidlo
Muž z Kadaně oznámil na místní oddělení policie poškození vozidla. Auto zůstalo zaparkované na parkovišti před místní ubytovnou a kdosi neznámým předmětem prořízl levou přední a levou zadní pneumatiku. Kromě toho vozidlo polil benzínem, kdy se zápach dostal až do interiéru vozidla. Oprava poškozených věcí bude majitele stát nejméně 10 tisíc korun. Co neznámého vandala k tomuto jednání vedlo, vyšetřují policisté, skutek vyhodnotili jako poškození cizí věci.

Do sklepa i do chatky
Jirkovští policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který v otvické zahradní kolonii kradl. Ze samotné chatky poškozeného zmizelo několik kusů nářadí a ze sklepa lahve s pivem. Kromě toho pachatel poškodil vodovodní potrubí, celková škoda se vyšplhala na 37 tisíc korun.

11. června 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem