Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kapsářka dopadena

TEPLICE - Poškozenou okradla u jídla; Vloupání do restaurace... 

Kapsářka dopadena
     Kapsářku, která ve středu odpoledne kradla v rychlém občerstvení obchodního centra v Srbicích, obvinili policisté z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Osmatřicetiletá žena využila nepozornosti poškozené a z kabelky, kterou měla zavěšenou přes opěradlo židle, na které seděla, jí odcizila peněženku s penězi a platební kartou. Začátkem března se podobné krádeže dopustila i v Krupce, kde okradla v restauraci poškozeného o peněženku, také v tomto případě byla dopadena a bylo jí sděleno podezření pro přečin krádeže. Žena se krádeží dopustila, ačkoliv byla v posledních třech letech za majetkovou trestnou činnost několikrát odsouzena. Tentokrát ji může soudce poslat za mříže až na tři roky. 
 
Vloupání do restaurace
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v centru Teplic vloupal do restaurace. Zloděj v nočních hodinách vnikl do provozovny, ze které si odnesl hudební nástroje, historické fotoaparáty, několik lahví s alkoholem a další věci, jejichž celková hodnota přesáhla částku sto tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až pětiletý trest odnětí svobody.
 
Ze stodoly zmizely kabely
     Prodlužovací kabely a kabeláž z obráběcích strojů odcizil dosud neznámý pachatel v Krupce. Zloděj se vloupal do stodoly, kde následně odřezal kabely a navíc poškodil vodní čerpadlo. Celková škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun, policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání přečinů krádeže a porušování domovní svobody.
 
Kdo viděl nehodu?
     Policie žádá občany, kteří byli svědky níže uvedené dopravní nehody o spolupráci.
K dopravní nehodě došlo v době od 15:05 hodin dne 21. března 2012 do 12:15 hodin dne 22. března 2012 v Teplicích, ul. Husitská na vyhrazeném parkovišti pro PČR. Nezjištěný řidič neustanoveným motorovým vozidlem poškodil zadní nárazník zaparkovaného služebního
vozidla policie a z místa nehody ujel.
     Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 417 534 389, nebo na bezplatnou linku 158.
 
 
Teplice, 23. 3. 2012, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem