Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež auta, vloupání

LOUNY - Po pachateli-ích policie pátrá. 

Policisté šetří krádež osobního vozidla zn. Škoda Octavia, ke které došlo koncem minulého týdne v Dobroměřicích u Loun. Způsobenou škodu majitel vyčíslil na 180 200 Kč. Policisté po vozidle vyhlásili celostátní pátrání, rovněž tak pátrají po pachateli krádeže. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

Do nákladního automobilu zn. DAF, zaparkovaného u chlumčanského motorestu, se ze čtvrtka na pátek minulý týden vloupal dosud nezjištěný pachatel. Z nákladového prostoru odcizil plastovou bednu s utahovacími kurty a sponami a dále poničil několik krabic se zbožím. Navíc si přisvojil gola sadu. Celková škoda byla vyčíslena na 27 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci, po pachateli pátrají.

Vloupání do garáží

Policisté šetří vloupačky do několika řadových garáží v žatecké ulici U Jezu. V minulých dnech do nich vnikl dosud nezjištěný pachatel a odcizil elektrické nářadí (vrtačky, brusky, pily), ale také nabíječku na autobaterie a další věci. Celkem se zaměřil na čtyři garáže, přičemž v některých kradl a u dalších poškodil „jen“ zámky a vrata. Celková škoda byla vyčíslena na 7 500 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Zloděj vnikl do sklepů

Postoloprtští policisté šetří pro změnu vloupání do sklepních kójí v panelových domech v Jiráskově ulici v Postoloprtech. Dosud nezjištěný pachatel překonal u sklepů zámky a následně z jednoho odcizil cestovní kufry, kolečkové brusle, nafukovací matraci a další věci. Z dalšího si pak přisvojil krabici s vánočními ozdobami. Celková škoda činí bezmála 7 000 Kč. Policisté oba případy šetří jako trestné činy krádeže a porušování domovní svobody.

Nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 23. listopadu 2015

 

 

vytisknout  e-mailem