Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež bilboardu

ÚSTÍ NAD LABEM - V průběhu víkendu zmizel v ulici Žižkova bilboard. 

Ústečtí policisté šetří případ krádeže bilboardu. Neznámý zloděj v průběhu víkendu dosud nezjištěným způsobem v centru města odcizil reklamní firemní bilboard o rozměru 5,1x2,4m, který se nacházel v ulici Žižkova. Firmě tak byla způsobena škoda kolem 20 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Dosud neznámý pachatel se na Libouchecku v obci Čermná v pozdních nočních hodinách vloupal do osobního vozidla Opel Astra, ze kterého následně odcizil fotoaparát, notebook, klíče a peněženku se všemi doklady. Majiteli tak vznikla škoda kolem 31 tisíc korun.

Krádež okapů
Ústečtí policisté pátrají po zloději, který v průběhu týdne v obci Dolní Zálezly z rozestavěného rodinného domu odcizil čtyři měděné okapové svody v délce zhruba 10 metrů. Způsobená škoda se pohybuje kolem 27 tisíc korun.

Zloději kradli na benzínce
Krásnobřezenští policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeže zboží na benzínové čerpací stanici. Dva zlodějíčci (30,27)  včera v dopoledních hodinách na benzínce odcizili několik balení žvýkaček a následně bez zaplacení odjeli osobním vozidlem Š-Favorit. Díky jejich popisu a popisu vozidla se policejní hlídce podařilo tyto pachatele v ulici Všebořická zadržet. Následným šetřením se zjistilo, že tito pachatelé byli za obdobnou trestnou činnosti již v minulosti odsouzeni.

Ústí nad Labem 13. dubna 2010

 

vytisknout  e-mailem