Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež kabelů objasněna

TEPLICE - Policii stačil jeden den k dopadení pachatele; Zadržen ve sklepě... 

 
Krádež kabelů objasněna
     Pouhý jeden den stačil policistům z Bíliny k dopadení pachatele, který odcizil během víkendu z areálu poškozené firmy datové kabely. Pachatelem je 30letý muž z Bíliny, který již byl v minulosti odsouzen za majetkovou trestnou činnost. Lapkovi bylo sděleno podezření z trestného činu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.
 
Vloupal se do sklepa
     Policisté zadrželi 22letého mladíka, který se v nočních hodinách v Teplicích vloupal do sklepních kójí v panelovém domě. Na chodbu si připravil věci, které si chtěl odnést, ale jeden z obyvatel domu zloděje zaslechl a zavolal policejní hlídku, která lapku na místě dopadla. Muži bude sděleno podezření z trestného činu krádeže, za který mu hrozí až dva roky za mřížemi.
 
Lupiči dopadeni
    Kriminalisté objasnili loupež, ke které došlo koncem listopadu loňského roku v Teplicích. Dva mladíci ve věku 17 a 18 let donutili poškozeného pod pohrůžkou násilí k vydání finanční hotovosti 150 korun, poté jej ještě fyzicky napadli a odcizili mu mobilní telefon. Ten potom předali dalšímu muži, který telefon prodal, ačkoliv věděl, že je kradený. Dva pachatelé byli obviněni z trestného činu loupeže, třetí muž, který jim pomohl prodat odcizený mobil byl obviněn z podílnictví.
 
 
V Teplicích 10. 3. 2010

vytisknout  e-mailem