Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež kasičky

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj odcizil kasičku Církve bratrské 

Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který ve středu  během dvou hodin mezi šestou a osmou hodinou večer v ulici V Zahrádkách odcizil stojanovou kasičku na drobné dary. Tato kasička stála budovy Církve bratrské. Tímto jednáním pachatel způsobil škodu kolem 8 tisíc korun.

 
Cestující okraden při spánku
Ústečtí policisté šetří případ okradení spícího muže ve vlaku. Dosud neznámý pachatel využil spánku cestujícího v kupé vlaku a okradl ho batoh se všemi jeho věcmi. Vlastně mu nenechal vůbec nic, protože i zimní bundu mu z háčku sundal. Poškozený tak přišel o doklady, mobilní telefon, peníze, pas atd. Škoda, která mu byla způsobena se pohybuje kolem 32 tisíc korun.
 
Poškrábání vozidla
Dosud neznámý vandal v průběhu dne na Severní Terase v ulici Brandtova poškrábal zde zaparkované vozidlo Ford S-Max. Majiteli tak způsobil škodu kolem 35 tisíc korun.
 
Během večera do čtyř vozidel
Střekovští policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 26letému muži z trestného činu Krádeže a Poškození cizí věci. Podezřelý se v průběhu večera v ulici Žukovova, Kramoly a Kosinova vloupal do čtyř zaparkovaných vozidel. Z vozidel odcizil drobnosti, ale o to větší škodu způsobil rozbitými okny dveří. V minulosti byl pro obdobnou trestnou činnost již odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let.

 

Ústí nad Labem 14.11.2014
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckéhé kraje

vytisknout  e-mailem