Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež mědi

ÚSTÍ NAD LABEM - Kriminalisté vyšetřují případ krádeže měděných svitků. 

Služba kriminální policie a vyšetřování šetří případ krádeže měděných svitků. Dosud neznámý pachatel v průběhu zhruba dvou měsíců z objektu firmy v centru města odcizil 4000 kilogramů měděných svitků. Způsobená škoda se pohybuje kolem 780 tisíc korun.

Krádež kol
V průběhu týden v Mojžíři v ulic J.Plachty neznámý pachatel z kolárny panelového domu odcizil dětskou koloběžku, dámské jízdní kolo a pánské jízdní kolo. Způsobená škoda se pohybuje kolem 6 400 korun.

Krádež vozidla
Neštěmičtí policisté vyhlásili celostátní pátraní po odcizeném vozidle Honda Civic, stříbrné barvy a rz: ULI 76-01. Vozidlo bylo zaparkováno v ulici Peškova a zmizelo v průběhu noci. Majiteli vznikla škoda kolem 15 tisíc korun.

Krádež bot
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci na Stříbrníkách v ulici Jizerská ze společné chodby odcizil 10 párů volně odložených bot a kolečkové brusle. Vše v hodnotě 10 tisíc korun.

Z domu v rekonstrukci zmizelo nářadí
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci v obci Dolní Zálezly vnikl na pozemek domu v rekonstrukci, kdy z tohoto domu následně odcizil větší množství různého nářadí. Firmě, která rekonstrukci prováděla tak způsobil škodu kolem 21 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 8.3.2012
 

vytisknout  e-mailem