Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež na ubytovně

ÚSTÍ NAD LABEM - Z ubytovaného se vyklubal zloděj. 

Z pokoje ubytovny zmizela malá televize, settopbox, pokojová anténa a kabel scart v celkové hodnotě kolem 4 tisíc korun. Tuto elektroniku si „vypůjčil“ 24letý muž, který zde byl krátkou dobu ubytován. Všechny tyto věci pak následně prodal a peníze z prodeje utratil. Policisté z Velkého Března mu již stačili ve zkráceném přípravném řízení sdělit podezření z přečinu krádeže. V posledních třech letech byl totiž odsouzen pro jinou majetkovou trestnou činnost. Nyní mu tak hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

Vloupání do baru
Neznámý pachatel vnikl po vypáčení dveří do jednoho baru na Střekově. Zajímal se především o nápoje, neboť kromě menší finanční částky odcizil právě větší množství alkoholických a nealkoholických nápojů různých značek v celkové hodnotě kolem 26 tisíc korun.

Krádež výkolejek
Železniční policisté pátrají po neznámém pachateli, který na železniční trati u Chlumce odcizil 4 kusy výkolejek v hodnotě 40 tisíc korun. Provoz na železnici nebyl krádeží ohrožen. Pachatel se však tímto jednáním dopustil přečinu krádeže.
 

Ústí nad Labem 07.06.2010

vytisknout  e-mailem