Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež na železnici

TEPLICE - Odcizil kovové součástky za 41 tisíc korun, Zmizelo 50 metrů okapů.. 

Krádež na železnici
 
Krádež na železnici vyšetřují od včerejšího dne tepličtí policisté. Neznámý pachatel odcizil ze železniční trati mezi Děčínem a Oldřichovem, přesně u vlakového  nádraží v Krupce , 3 kusy táhla, 3 kusy spojovací tyče, 5 kusů závěrných háků, 14 kusů čepů a 25 kusů vymezovacích kroužků. Správě železnic tak vznikla škoda 41 294,-Kč.  Zloděj se bude zřejmě snažit prodat materiál ve sběrně druhotných surovin.
 
 
Zmizelo 50 metrů okapů
 
Zloděj kovů se vyřádil na okapových svodech u garáží v ulici Přítkovská v Teplicích. Nezjištěným způsobem odcizil z volně přístupných garáží celkem 50 metrů  podélných okapových svodů ,čímž způsobil poškozenému bytovému družstvu škodu přes 40 tisíc korun. Po zloději pátrají trnovanští policisté.
 

Chaty jsou v kurzu

 
V době od 16.12.2011 do včerejšího dne došlo k vykradení chaty v zahrádkářské kolonii v Teplicích. Neznámý pachatel vyrazil dveře a vloupal se do sklepa zahradní chatky,  ze které odcizil benzínovou travní sekačku,, 2 kusy benzínové motorové pily,rozbrušovačku ,  brusku a dvě ponorná čerpadla. Majiteli vznikla škoda  11.500,-Kč.
 
Teplice, 21.prosince 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem