Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež na železniční trati

ÚSTÍ NAD LABEM - Policisté z Oddělení železniční policie šetří další z řady případů krádeží na železnici. 

Dosud neznámý pachatel v průběhu týden z prostoru podél železniční tratě ve Vaňově odcizil 174 metrů ocelových sítí. Tímto jednáním poškozené organizaci způsobil škodu kolem 52 tisíc korun.

Krádež okapového žlabu
Dosud neznámý pachatel v průběhu týdne z budovy v ulici W.Churchilla odcizil měděný okapový žlab o délce 14 metrů. Tímto jednáním způsobil škodu kolem 8 tisíc korun.

Vloupání do zahradní chatky
Dosud neznámý pachatel se na Střížovickém Vrchu  v průběhu víkendu  vloupal do zahradní chatky, kdy vypáčil křídlo dřevěného okna a vyhnul kovovou mříž. Následně ze sklepních prostor chatky odcizil řetězovou pilu a větší množství alkoholu. Majiteli tak vznikla škoda kolem 5 tisíc korun.

Krádež nafty
V průběhu noci z 27.-28.4. v ulici Pražská na odstavné ploše dosud neznámý pachatel z nádrže zaparkovaného nákladního vozidla odcizil 205 litrů motorové nafty. Způsobená škoda se pohybuje kolem 7 tisíc korun.

Krádež kabelů
Krásnobřezenští policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeže kabelů. Policejní hlídka v sobotu v dopoledních hodinách v areálu firmy v Krásném Březně zadržela dva muže (23,22), kteří po přelezení plotu do tohoto areálu vnikli a následně se pokusili odcizil cca 120 metrů telefonního kabelu.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 30.4.2012
 

vytisknout  e-mailem