Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež nářadí

ÚSTÍ NAD LABEM - Policisté vyšetřují další případ krádeže nářadí ze sklepní místnosti. 

Policisté ze Severní Terasy vyšetřují případ krádeže většího množství nářadí. Dosud neznámý pachatel se na Severní Terase v ulici Glennova vloupal do svou sklepních místností v současné době sloužících jako sklad materiálu a nářadí. Následně zloděj z těchto místností odcizil větší množství elektrického a ručního nářadí a digitální fotoaparát. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 182 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Neznámý zloděj se ve Všebořicích v ulici Vinařská vloupal do osobního vozidla Hyundai SantaFe, ze kterého následně odcizil autorádio s navigací. Při vloupání také vozidlo značně poškodil, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 77 tisíc korun.

Vloupání do bytu
Dosud neznámý pachatel se v dopoledních hodinách v Krásném Březně v ulici Podmokelská vloupal do bytu, ze kterého následně odcizil finanční hotovost a notebook. Svým jednáním majiteli způsobil škodu kolem 43 tisíc korun.

Krádež v obchodním centru
Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeže v obchodním centru, kdy 19letá dívka v obchodě se sportovním oblečením odcizila značkovou bundu v hodnotě 6 tisíc korun. K jejímu překvapení byla i s bundou zadržena za pokladnami. Za uvedené jednání podezřelé hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

vytisknout  e-mailem