Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež obrazů

ÚSTÍ NAD LABEM - Obrazy zloděj odnesl během dne. 

Zloděj si během dne odnesl obrazy z prodejní pasáže v obchodním centru ve Všebořicích.
Dosud neznámým způsobem si bez zaplacení odnesl milovník umění dva kusy vystavených obrazů přímo z výstavních prostor. Jedná se o dvě olejomalby na sololitových deskách. Na prvním obraze je zachycena žlutočervená Lilie na zeleném podkladu. Obraz byl v bílém rámu a prodejní cena je 4 tisíce korun. Druhý obraz v hodnotě 3 500 korun zachycoval květ bílé Magnolie na zeleném podkladu.
   
Zloděj si odnesl alkohol v hodnotě 30 tisíc korun
Zatím neznámý pachatel v noci ze soboty na neděli navštívil skladové prostory v suterénu bytového domu v městské části Klíše. Kromě 30 lahví destilátů slivovice, meruňkovice a různé likéry, odnesl zloděj také úhlovou brusku v hodnotě 7 tisíc korun, nýtovačku v hodnotě 10 tisíc korun a další drobné nářadí
 
Škoda vzniklá majiteli činí 55 tisíc korun.
 
Krádeže v chatových koloniích
Během včerejška byly nahlášeny dvě krádeže na pozemcích chat.
V prvním případě se pachatel vloupal oknem do chatky v zahrádkářské kolonii ve Všebořicích. Majitel teď postrádá elektrický vařič, starožitnou modrou vázu s motivem jednoho zlatého listu, čajový servis z kouřového skla, 25 centimetrový postříbřený kříž s Ježíšem, strunovou sekačku, příklepovou vrtačku, prodlužovací kabely a nářadí.
 
Škoda byla vyčíslena na 6 tisíc korun.
 
Druhý případ hlásil majitel chatky v zahrádkářské kolonii Staré Dobětice. Zloděj si odnesl nefunkční dřevěné hodiny v hodnotě 100 korun, kvůli kterým způsobil škodu 300 korun na rozbitém okně.
 
Krádež na pozemku domu
V sobotu odpoledne nahlásil majitel domu v obci Chuderov krádež věcí z kůlny. Zloděj vnikl na pozemek  neuzamčenou brankou. Na kůlně na zahradě odstranil petlici a po vypáčení vrat si uvnitř vybral vrtačku, elektrický hoblík a poškodil kabely u kalového čerpadla, které v délce 5 metrů uřezal a také odcizil.
 
Celková škoda byla vyčíslena na 5 tisíc korun.
 
 
Ústí nad Labem, dne 24.2.2014
nprap. Valerie Bartošová
 
 
 

vytisknout  e-mailem