Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež peněz objasněna

LOUNY - Policie už ví, kdo v bytě odcizil peníze... 

V minulých dnech jsme veřejnost informovali o případu, kdy nezajištěnými dveřmi vnikl do jedné bytové jednotky v obci Březno u Postoloprt neznámý pachatel a v době nepřítomnosti poškozeného mu ze zásuvky stolu odcizil volně odloženou finanční hotovost ve výši 9 000 Kč. Lounští policisté ve spolupráci s kriminalisty tento případ dodatečně objasnili. Ve čtvrtek, ve zkráceném přípravném řízení, sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody třicetiletému muži z Lounska. Po provedených úkonech jej propustili na svobodu.

Kvůli podezřelé jízdě jej stavěla policie

Ve středu dopoledne si hlídka podbořanských policistů povšimla v tamní Dukelské ulici podezřelé jízdy vozidla zn. Mazda Pick-up. Proto se rozhodla vůz zastavit a řidiče zkontrolovat. Muž za volantem jevil ihned po zastavení patrné známky podnapilosti. Provedenou dechovou zkouškou mu nejprve policisté naměřili 2, 35 promile a následně 2, 26 promile alkoholu v dechu. Řidiči, pětačtyřicetiletému muži z Kroměřížska, byl na místě zadržen řidičský průkaz a na následující den byl předvolán k výslechu. Ve zkráceném přípravném řízení mu ve čtvrtek sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Po provedených úkonech byl propuštěn na svobodu.

Z Lišan zmizely chmelniční sloupy

Policisté šetří krádež chmelničních sloupů, které v minulých dnech odcizil neznámý pachatel v Lišanech. Celkem si jich přisvojil 43 kusů, které byly volně uloženy u kravína a za přilehlou stodolou. Způsobená škoda byla v tomto případě odhadnuta na 8 600 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

 Louny, 22. ledna 2010

 

vytisknout  e-mailem