Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež tří vozidel

ÚSTÍ NAD LABEM - Během dvou dnů zmizela tři vozidla. 

Ústečtí policisté vyhlásili celostátní pátrání po třech odcizených vozidlech. V průběhu noci z 6.-7.10. neznámý pachatel v ulici Málatova odcizil vozidlo Š-Fabie, červené barvy, rz: 5U2 95-74. Majiteli tak vznikla škoda kolem 180 tisíc korun.
K další krádeži došlo v noci ze 7.-8.10. v ulici Horova, kdy neznámý pachatel odcizil vozidlo Š-Octavia, barvy zelená metalíza, rz: 5U5 99-59. Způsobená škoda se pohybuje kolem 102 tisíc korun.
Poslední vozidlo bylo odcizeno v Neštěmicích v ulici Peškova, kdy neznámý zloděj odcizil Š-Fabii combi, stříbrné metalízy, rz: 5U1 09-27. Způsobená škoda se pohybuje kolem 100 tisíc korun.

Krádež nafty
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci z 6.-7.10. v katastru obce Chlumec z nádrže zaparkovaného kamionu odcizil 450 litrů motorové nafty. Poškozené firmě tak vznikla škoda kolem 16 tisíc korun.

Krádež přívěsu
Dosud neznámý pachatel v průběhu noci ze 7.-8.10 ze dvora firmy v ulici Žižkova odcizil zde zaparkovaný přívěs s mpz „D“ a rz: TFXA 709. Jedná se o přívěs stříbrné barvy, atypického vzhledu (na přepravu bazénů). Způsobená škoda se pohybuje kolem 175 tisíc korun.

Vloupání do kočárkárny
Dosud neznámý pachatel se v průběhu týdne v ulici Kmochova vloupal do kočárkárny panelového domu, kde následně odcizil sedm horských kol, jedno dětské horské kolo a koloběžku. Majitelům byla způsobena celková škoda kolem 48 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 10.10.2011
 

vytisknout  e-mailem