Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež v obchodě

ÚSTÍ NAD LABEM - Kupující nevěnoval pozornost svému okolí. 

Včera odpoledne okradl zloděj nakupujícího o jeho iPad značky SAMSUNG GALAXY NOTE 8.0, bílé barvy, 16GB s kartou 16GB. Muž si vybíral oblečení v jenom z obchodů v Bílinské ulici a nevěnoval pozornost svému okolí. Poškozený si později matně vzpomněl, že ke krádeži došlo asi v okamžiku, kdy si na chvilku odložil svůj iPad, aby si prohlédl svetr. Teprve kamerové záznamy ukáží, kdo se kolem muže pohyboval a zda opravdu došlo ke krádeži v uvedeném okamžiku.
Celou událost oznámila prodavačka prodejny, která si pamatovala, že na prodejní ploše se opravdu pohyboval ještě jeden muž, který z obchodu vycházel až během placení poškozeného.
 
Škoda byla vyčíslena na 11 tisíc korun.

K popisu muže oznamovatelka uvedla, že je přibližně ve věku třiceti let, štíhlé postavy asi 180cm vysoké a má hnědé vlasy dlouhé pod uši. Na sobě měl oblečenou šedou mikinu s kapucí, tmavší kalhoty a světlé boty bez ponožek. 

 

Poctivý nálezce
Dnes ráno procházel dvaatřicetiletý muž ulicí Nová na Střekově, když si všiml, že před jedním z domů leží platební karta. Jelikož se nikdo v okolí už nepohyboval, odnesl nálezce kartu na nejbližší obvodní oddělení Policie. Platební karta může díky němu putovat k majiteli.
 
Ústí nad Labem, dne 13.11.2013
nprap. Valerie Bartošová
 

 

vytisknout  e-mailem