Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádež zahradní techniky

LOUNY - Začíná sezóna, mizí zahrádkářské potřeby... 

V minulých dnech vnikl na cizí pozemek jednoho domu v Domoušicích dosud neznámý pachatel. Z kůlny odcizil zahradní traktůrek s příslušenstvím, dva kanystry s benzinem a strunovou sekačku. Celkovou škodu majitel vyčíslil na 50 620 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.

Vykradený sklep

Do lounské ulice Petra Obrovce vyjížděli v minulých dnech policisté ohledně vykradené sklepní kóje jednoho panelového domu. Neznámý pachatel překonal u sklepa zámek a po vniknutí dovnitř prostory prohledal. Nakonec si odnesl dva páry dětských zimních bruslí, boty na běžky, část elektrického větráku a další věci. Svým jednáním tak způsobil škodu přesahující 4 tisíce korun. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže a trestný čin porušování domovní svobody.

Sprejer ničil fasádu

Škodu za 4 000 Kč způsobil dosud nezjištěný vandal tím, že v žatecké ulici Ostrov poničil fasádu jedné dvougaráže. Omítku postříkal sprejovou barvou, čímž se dopustil přečinu poškození cizí věci. Policisté již v případě zahájili úkony trestního řízení, po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 13. dubna 2012

vytisknout  e-mailem