Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádeže kol z vozidel

ÚSTÍ NAD LABEM - V průběhu noci ze dvou aut zmizela kola. 

Dosud neznámý pachatel v průběhu noci z 8.-9.4. ze zaparkovaného vozidla Š-Octavie combi na parkovišti v ulici Železničářská odcizil všechna čtyři kola s pneumatikami. Majiteli tak způsobil škodu kolem 17 tisíc korun.
K obdobnému případu došlo v ulici Ladova opět na parkovišti vedle obchodního domu. Zde pachatel z vozidla Ford S-Max odcizil všechna čtyři kola a způsobil škodu kolem 19 tisíc korun.

Opilec za volantem
Včera kolem páté hodiny odpoledne střekovští policisté v ulici Karla Iv. zastavili 28letého řidiče vozidla Peugot. Již při kontrole byl z řidiče cítit alkohol, což také potvrdila dechová zkouška s výsledkem 2,02 promile. V současné době je řidič podezřelý z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 1 roku, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Vloupání do garáže
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 6.-7.4. v obci Chlumec v ulici Strádovská vloupal do dvou garáží, kde následně odcizil čtyři kola, rybářské pruty a různé nářadí. Svým jednáním způsobil škodu kolem 33 tisíc korun.

Vloupání do skladu společnosti
Trmičtí policisté šetří případ vloupání do skladu společnosti v Předlicích, kdy dosud neznámý pachatel vnikl do objektu skladu, ze kterého následně odcizil radiátory, regál, okna s kovovým rámem, střešní desky atd. Pachatel nebo pravděpodobně pachatelé si odnesli vše kovové, co lze následně zpeněžit ve sběrných surovinách. Svým jednáním způsobili škodu kolem 200 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 10.4.2012
 

vytisknout  e-mailem