Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krádeže ve školách

ÚSTÍ NAD LABEM - Vloupání do bytu; Vloupání do zahradního altánu; Podvod na Aukru; Krádeže ve školách 

Vloupání do bytu
Z úterý na středu v obytném domě v ulici Londýnská loupil zatím neznámý pachatel. Po násilném překonání uzavřených, avšak neuzamčených dveří bytu ve druhém patře odcizil peněženku s doklady, finanční hotovostí a platební kartou, ze které následně v několika případech provedl neoprávněný výběr finanční hotovosti v celkové výši 46 tisíc korun.
 
Vloupání do zahradního altánu
Začátkem týdne vnikl neznámý pachatel neuzamčenou brankou na pozemek v obci Rýdeč. Zde nezjištěným způsobem překonal zámek vchodových dveří do altánu, ze kterého odcizil sekačku značky Bright and Stratton 5.0, pilu značky Raptor 225, elektrický hoblík značky Bosch a ruční přímočarou pilu značky Bosch. Celková škoda se vyšplhala na 9 tisíc korun.
 
Podvod na Aukru
Neznámý pachatel ve dnech 11.2. - 13.4. 2011 uvedl šestadvacetiletého muže z Ústí nad Labem v omyl tím, že na stránkách společnosti Aukro, nabízel v aukci objektiv značky Nikon, kterou poškozený vyhrál. Po odeslání finanční hotovosti ve výši 29 tisíc korun obdržel poškozený balík, ve kterém byly pouze papíry a písek s kamínky.
 
Krádeže ve školách
Včera byly zaznamenány dvě krádeže ve školách. První případ se stal v prostorách kuchyňského bloku základní školy na Střekově. Z nezajištěné místnosti zatím neznáma osoba v dopoledních hodinách odcizila ze dvou volně odložených kabelek 2 peněženky a způsobila tím škodu 1 500 korun.
Druhý případ byl zaznamenán na základní škole na Klíši. V odpoledních hodinách se zatím nezjištěná osoba dostala vstupními dveřmi do prostor školy, kde následně překonala dveře do třídy školní družiny, ze které odcizila textilní kabelku s doklady a peněženkou. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 2 tisíce korun.
 
nprap. Valerie Bartošová
15.4. 2011 Ústí nad Labem
 

vytisknout  e-mailem