Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradl oblečení

TEPLICE - Chycen při činu; Muž obviněn z úvěrového podvodu... 

Chycen při činu  
    Policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu krádeže 35-letému muži, který v teplickém hypermarketu v prodejně textilu  odcizil několik kusů oděvů a bez zaplacení s nimi prošel pokladní zónou, kde byl zadržen pracovníkem bezpečnostní služby. Zboží  za necelé tři tisíce korun bylo muži odebráno, následně bylo zjištěno, že byl v posledních třech letech již odsouzen za majetkovou trestnou činnost. Nyní pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta nebo peněžitý trest.

Televizor nesplácí
     Policejní komisař obvinil z trestného činu úvěrového podvodu 55-muže, který v loňském roce uzavřel v teplické prodejně s elektronikou úvěrovou smlouvu na nákup LCD televizoru v hodnotě 18 tisíc korun. V žádosti uvedl jako svého zaměstnavatele společnost, u které nikdy nepracoval a  poskytnutý úvěr navíc nesplácí. Za podvodné jednání ho může soudce poslat až na dva roky za mříže.

Na dítě neplatí
     Z trestného činu  zanedbání povinné výživy obvinili policisté 39-letého muže z Dubí, který řádně neplatí  výživné  na svého nezletilého potomka, ačkoliv mu tato povinnost  byla stanovena rozhodnutím soudu. K dnešnímu dni činí dluh na výživném téměř 14 tisíc korun. Za toto jednání  může být potrestán trestem odnětí svobody až na jeden rok.

vytisknout  e-mailem