Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradla jako straka

ÚSTÍ NAD LABEM - v jejich rukách skončilo 13 peněženek + další denní info 

Policejní komisař sdělil obvinění 24leté ženě z trestného činu Krádeže a Neoprávněné držení platební karty. Obviněná v průběhu zhruba jednoho měsíce okradla 13 osob ve chvíli, kdy zrovna nakupovaly nebo stály na zastávce MHD. V nestřeženém okamžiku jim z kabelky vytáhla peněženku a než si toho stačili všimnout, tak zmizela. Svým jednání způsobila škodu kolem 41 tisíc korun. V minulosti byla za obdobnou trestnou činnost odsouzena k několika měsícům trestu odnětí svobody.

Majiteli ze sklepa zmizely lyže
Dosud neznámý pachatel se v průběhu týdne na Klíši v ulici Resslova vloupal do sklepní kóje, ze které následně odcizil dva páry lyží s vázáním a pneumatické kladivo. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 13 tisíc korun.

Zloděj si odnesl ALU disky
Neznámý zloděj se v průběhu noci vloupal do areálu firmy v Krásném Březně, ze kterého následně odcizil 5ks ALU disků různých velikostí a 4ks ALU disky s pneumatikami na vozidlo BMW. Předběžně vyčíslená škoda se pohybuje kolem 16 tisíc korun.

Muž byl na 10 dnů vykázán z bytu
Libouchečtí policisté využili oprávnění vykázání násilné osoby z bytu a vykázali 41letého muže, který opakovaně slovně a posléze i fyzicky napadl svou manželku, a to i přesto, že tohoto jednání bylo přítomno jejich dítě. Policisté oba manžele následně poučili o podmínkách vykázání a od muže si převzali klíce od bytu. Muž teď bude mít 10 dnů na to, aby o svém chování přemýšlel.

Požár prodejního stánku
Včera krátce po půlnoci došlo na Střekovském nábřeží  z dosud nezjištěných příčin k požáru prodejního stánku, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 80 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem