Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradli lešení

MOST - Policie dvojici přistihla na místě i s lupem; Jeden prodávala marihuanu, druhý ho zásoboval. 

 Prodával marihuanu

Marihuanou měl dle mosteckých kriminalistů zásobovat jednu osobu 32letý muž z Mostu. Drogu prodával již od roku 2011 a to nejméně ve 12 případech. Policie Mostečana obvinila z přečinu nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obviněnému hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.


 

Jeden prodával marihuanu, druhý ho měl drogou vydatně zásobovat

Až desetiletý trest odnětí svobody může očekávat 31letý muž z Mostu. Vyšetřovatel ho obvinil ze zločinu nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Muž měl čile obchodovat s marihuanou na Mostecku. Ve více jak 1700 případech v období čtyř let osobám z řad toxikomanů obstarával a poté prodával za různé částky omamnou látku. Obviněný je stíhán na svobodě. Policisté u muže provedli domovní prohlídku a zajistili rostlinný materiál, který podrobili odborné expertize. Tuto drogu měl získat od 25letého muže z Mostu, kterého policie stíhá pro stejný zločin. Podle kriminalistů měl 25letý Mostečan prodat od loňského podzimu do letošního jara nejméně 2500 gramů 31letému známému za téměř 300 tisíc korun. Muž je vyšetřován na svobodě.


 

Ani rok a půl ve vězení ho neodradilo od dalšího dealerství

Ač byl za drogový delikt 36letý muž z Mostu potrestán na 18 měsíců nepodmíněně a loni se vrátil z vězení, v obdobné trestné činnosti letos pokračoval. Muž, který je stíhán za zločin nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, měl začátkem roku obstarávat a poté prodávat zájemcům pervitin . Obviněný je stíhán na svobodě.


 

Podnikavci kradli lešení z domu

Policie v Mostě sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže dvěma mužům ve věku 33 a 21 let. Ti měli minulý měsíc v mostecké ulici U stadionu z panelového domu, na kterém probíhá zrovna rekonstrukce, odcizit 15 kusů podlážek lešení v hodnotě 16 000 korun. Na pracovitou dvojici policii upozornil všímavý občan. Hlídka muže přistihla na místě i s odcizeným stavebním materiálem, který zajistila a vrátila zpět poškozené stavební firmě.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 3. června 2014


 


 

vytisknout  e-mailem