Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradli na návštěvě

CHOMUTOV - Zadrželi hledaného, Požár na zahrádkách..... 

Kradli na návštěvě
Podezření z krádeže si vyslechla dvojice ve věku 33 let. Muž z Chomutova a stejně stará žena z Klášterce nad Ohří využili návštěvy v bytě u známého v ulici Šrobárova ke krádeži. V nestřeženém okamžiku mu sebrali nejen televizor, ale i mobilní telefon, hodiny a peníze na hotovosti. Poškozený vyčíslil hodnotu odcizených věcí na 17 tisíc korun. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení, které vyšetřují chomutovští policisté.
 
Zadrželi hledaného
V Moskevské ulici kontrolovali vejprtští policisté 48letého místního obyvatele. Kontrola prokázala, že po muži je vyhlášeno celostátní pátrání, neboť ho hledá Okresní soud Bruntál. Muž byl proto zadržen a převezen k dalšímu opatření na chomutovský soud. Tam ho doprovodila policejní eskorta.
 
Požár na zahrádkách
Do ulice Na Průhoně vyjížděli ve středu večer chomutovští policisté. Na místních zahrádkách hořelo. Jeden altán vyhořel zcela a od ohně byl poškozen i sousední zahradní domek. Požár lokalizovali hasiči, jejich vyšetřovatel stanovil prozatím jako příčinu požáru manipulaci s otevřeným ohněm. Škoda bude majiteli vyčíslena dodatečně.
 
Snowboard i maska čerta
Vloupání do sklepa vyšetřují policisté v Jirkově. Poškozený oznámil, že našel svůj sklep vykradený. Kdosi vnikl do společných prostor v suterénu domu a z místnosti bývalé kočárkárny sebral tři reprobedny, elektrickou koloběžku, dva snowboardy a jedny boty na snowboard. Majitel dále zjistil, že zmizely i dvě obličejové masky čertů. 
Škoda se vyšplhala na téměř 12 tisíc korun.
 
Poškozená zábrana
Jirkovští policisté pátrají po neznámém pachateli, který poškodil zábranu proti sněhu poblíž obce Kalek. Na travnatou louku pravděpodobně přijel vozidlem a padesát metrů této zábrany poničil. V případě dopadení bude obviněn z poškození cizí věci. Obci vznikla škoda za téměř 9 tisíc korun.
 
Televize bez placení
Klášterečtí policisté vyšetřují krádež, ke které došlo v místní prodejně elektro. 29letý obyvatel sebral na místě televizor v krabici za 9 tisíc korun a prošel východem ven. Když zjistil, že si jeho jednání všiml prodavač a vydal se za ním, krabici odložil a schoval pro reklamní stojan. Muži zákona podezřelého zdrželi a sdělili mu podezření z krádeže.
 
20. prosince 2013  
nprap. Marie Pivková
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
tlf. 974 433 207
 

vytisknout  e-mailem