Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kradli ve sběrně

LOUNY - Oba mladíci již byli obviněni. 

V rukou policistů skončila dvojice mladíků (16 a 17 let z Lounska), která v druhé polovině prosince minulého roku kradla v jedné sběrně druhotných surovin na Lounsku. Mladiství přelezli vrata, vnikli na pozemek a následně odcizili kovový odpad o hmotnosti 40 kg a dále 10 kg mědi. Poškozené společnosti tím způsobili škodu za celkem 1 500 Kč. V minulých dnech je komisař obvinil z trestného činu krádeže, stíhá je na svobodě.

Z kočárkárny zmizela jízdní kola

Nepříjemné překvapení čekalo na majitele jízdních kol, když zjistili, že jejich místo v kočárkárně jednoho panelového domu v Lounech je prázdné. Dosud neznámý pachatel se do domu vloupal z pondělí na úterý. Po vypáčení vchodových dveří vnikl do suterénu a sušárny. Na spojovací chodbě rozlomil zámek dalších dveří a dostal se do sklepních prostor domu. Zde překonal další překážky, aby vnikl do společné kočárkárny. Konečně objevil, co zřejmě hledal a měl v plánu ukrást - jízdní kola. Odcizil celkem čtyři a navíc na chodbě poškodil dvě pohybová čidla na rozsvícení světel. Způsobená škoda byla vyčíslena na celkem 27 tisíc korun. Policisté na případu pracují a po pachateli-ích pátrají. 

Vykradené vozidlo u Kauflandu

Policisté šetří další krádež vloupáním do zaparkovaného vozidla u marketu. V tomto případě se událost odehrála v pondělí po 18. hodině na parkovišti u žateckého Kauflandu. Dosud neznámý pachatel se vloupal do osobního vozidla zn. Renault Clio, z něhož odcizil odloženou dámskou kabelku s věcmi. Svým jednáním tak způsobil škodu za celkem 2 600 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, po pachateli pátrají.

Pil, řídil, boural

Policisté vyšetřují dopravní nehodu, k níž došlo v sobotu večer v Žatci. Řidič osobního automobilu zn. Škoda Felicia tam při couvání mezi zaparkovaná vozidla naboural podélně zaparkovaný vůz zn. Renault Laguna. Když se mu konečně podařilo felicii zaparkovat, z místa odešel. Za pár minut byl však policisty vypátrán a zadržen. Dechovou zkouškou mu policisté naměřili 2, 02 a následně 1, 88 promile alkoholu v dechu. Věc je v dalším šetření dopravních policistů.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 6. března 2014

 

 

vytisknout  e-mailem