Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Krást nestihl

LITOMĚŘICE – Pomohla všímavost spoluobčanů; Křovinořez neprodal; Krádež benzínu 

Když uviděl 50letý muž z Lukavce v úterý ráno na pozemku svého souseda podezřelou osobu, zavolal na linku 158. Lovosičtí policisté přijeli a zadrželi na útěku 29letého muže, který se pokusil vloupat uzavřeným oknem do rodinného domu v rekonstrukci. Následným šetřením bylo zjištěno, že muž má na svědomí více prohřešků a ještě týž den bylo mu sděleno obvinění pro trestné činy Krádež, Maření úředního rozhodnutí a Neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 

Křovinořez neprodal – skončil u popelnic
V období od 4. do 18. 8. vnikl v Lovosicích neznámý pachatel na soukromý pozemek a z neuzamčené kůlny odcizil křovinořez. Na upozornění občanů, že křovinořez nabízí nějaká osoba k prodeji ve městě, policie zahájila šetření. V místech kde se měl nacházet, nalezli policisté jen odhozený křovinořez, který zde pachatel při útěku zanechal.
 

Krádež benzínu
V nočních hodinách z úterý na středu odcizil v Račiněvsi neznámý pachatel z vozidla Peugeot benzín. Vyvrtal otvor do palivové nádrže a odčerpal 32 litrů benzínu Natural. Majiteli vozidla tak způsobil škodu ve výši 4 tisíce korun.
 

19. 8. 2010 nprap. Pavla Kofrová

 

vytisknout  e-mailem