Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Kriminalisté zadrželi zloděje při činu

TEPLICE - Zloděj skokan, Pobírala dvojí sociální dávky... 

Hlídka kriminalistů zadržela zloděje při činu
V páchání dalších krádeží vloupáním do vozidel zabránila hlídka teplických kriminalistů 47letému muži z Teplicka. Ten se vloupal do vozidla Renault v centru Teplic. Rozbil okénko a vlezl dovnitř. V tu chvíli byl však zadržen policisty, aniž by stihl něco odcizit. Dalším šetřením byly muži prokázány ještě další tři vloupání do vozidel na území Teplic. Obviněn byl z trestného činu krádeže a zároveň byl podán návrh na vzetí do vazby.
 
Zloděj skokan
 
Na trampolíně si chtěl zřejmě zaskákat neznámý zloděj. Ten přelezl 2,5 metru vysoká vrata u pozemku v centru Teplic a ze zahrady odcizil gymnastickou trampolínu v hodnotě 8 tisíc korun. V případě dopadení si bude muset místo skákání na trampolíně , "odskočit" na policii pro obvinění z krádeže.
 
Pobírala dvojí sociální dávky
 
Z trestného činu podvodu byla obviněna 33 letá žena z Krupky. Ta nesplnila svou zákonnou oznamovací povinnost a neoznámila, že sociální dávky na své 4 děti pobírá nejen v České republice, ale též ve Velké Británii, přičemž podle národních předpisů, jestliže jsou jiným členským státem EU vypláceny dávky vyšší než v České republice, není Česká republika kompetentní tyto dávky poskytovat. Žena si tak neoprávněně přišla na 88 tisíc korun. 
 
Teplice, 19. dubna 2010, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem