Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Loupež na poště

ÚSTÍ NAD LABEM - Kriminalisté intenzivně pátrají po pachateli. 

Včera krátce před polednem došlo na poště v Krásném Březně k loupežnému přepadení, kdy neznámý pachatel přistoupil k přepážce a pracovnici pošty podal útržek papíru, kde bylo napsáno“Přepadení! Naval prachy nebo střílím“. Zaměstnankyně z důvodu bezpečnostního zámku mu peníze odmítla vydat a pachatel utekl. K žádnému zranění nedošlo. To, zda byl pachatel ozbrojen se nepotvrdilo, ale ani nevyloučilo, vzhledem k tomu, že pravou ruku měl uschovanou pod bundou.
Popis pachatele: jedná se o muže ve věku 30-35 let, 170 cm vysokého, snědé pleti, sportovní postavy, má krátce střižené husté černé vlasy (tzv. ježka). Oblečen byl do hnědé kožené bundy (na zádech s nápisem), bílého trička, modrých džínsů, kdy na zadních kapsách byla vyšita písmena.
 
Žádáme veřejnost, aby v případě jakékoliv informace k osobě pachate se obrátila na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.
 
Vloupání do sklepa
Dosud neznámý pachatel se v průběhu týdne vloupal do sklepní kóje v suterénu panelového domu v ulici Rozcestí. Z této kóje následně odcizil dámské a pánské jízdní kolo. Z další kóje, po vysazení dveří z pantu, odcizil dětské jízdní kolo. Svým jednáním tak způsobil škodu kolem 30 tisíc korun.
 
Otec neplatí výživné na svou dceru
Policejní komisař sdělil obvinění 31letému muži z trestného činu Zanedbání povinné výživy. Obviněný řádně a včas neplní vyživovací povinnost uloženou mu soudem, která činí 1 300 korun měsíčně, kdy se dluh v současné době vyšplhal na částku 24 900 korun. Za uvedené jednání obviněnému hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.
 
 
por. Bc. Veronika Hyšplerová
Preventivně informační skupina Ústí nad Labem
E-mail: orulpis@mvcr.cz
Tel.: +420 974 426 208
         +420 724 189 726

vytisknout  e-mailem