Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Majitel měl štěstí

CHOMUTOV - Plachetnice se našla, Rušila noční klid.... 

Majitel měl tentokrát štěstí

Na policejní útvar v Kadani se minulý týden obrátil muž z Mostu a oznámil krádež plachetnice. Juniorskou plachetnici měl uzamčenou ke kotvící tyči na Nechranické přehradě, odkud během několika dnů zmizela. Škodu stanovil na 16 tisíc korun. Majitel měl tentokrát velké štěstí. Policisté ze Března a z Kadaně provedli po přehradě pátrací akci, která byla úspěšná. Plachetnice byla nalezena a nepoškozená vrácena majiteli. Kdo má uvedené jednání na svědomí, nadále policisté vyšetřují.

Rušila noční klid

V pátek, v nočních hodinách se na ulici Ervěnická v Jirkově chovala nevhodně žena z okresního města ve věku 36 let. Hlasitě vykřikovala a tak rušila ostatní obyvatele ve spánku. Ve svém jednání nepřestala ani po příjezdu policejní hlídky z Jirkova. Nadále křičela a zakročující policisty vulgárně urážela. Po zadržení se podrobila žena dechové zkoušce, přístroj naměřil 1,22  promile alkoholu v dechu.

Incident na ulici

V sobotu brzy ráno došlo v Klášterci nad Ohří v Nádražní ulici k incidentu mezi dvěma muži. 24letý místní obyvatel napadl poškozeného, který spadl ze schodů. Utrpěl zranění, která si vyžádala léčení po dobu několika týdnů. Co bylo příčinou uvedeného jednání, policisté z místního obvodního oddělení vyšetřují. Incident vyhodnotili jako výtržnictví a ublížení na zdraví.

Přišla o batoh

Chomutovští policisté pátrají po totožnosti zatím neznámého pachatele, který v místním parku okradl poškozenou. Žena z Jirkova v neděli večer usnula na lavičce a kdosi jejího spánku využil ke krádeži. Sebral jí značkový batoh s peněženkou a osobními doklady. Škodu vyčíslila na 1600 korun.

25. července  2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem