Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mařil výkon úředního rozhodnutí

LITOMĚŘICE – Za volantem i přes dva zákazy; Odneslo to sklo; Včely uhynuly 

V neděli ve večerních hodinách byl v litoměřické Českolipské ulici při běžné silniční kontrole zastaven řidič jedoucí ve vozidle značky Opel. Při kontrole policisté zjistili, že 25letý řidič usedl za volant vozidla, přestože dobře věděl, že má vysloveny dva zákazy řízení všech motorových vozidel platné až do roku 2016. Další jízda mu byla zakázána a ještě téhož dne mu bylo sděleno podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. V případě soudem uznané viny hrozí podezřelému až tříleté vězení.

Odneslo to sklo

Oznámení o řádění neznámého vandala přijali litoměřičtí policisté v neděli nad ránem. Pravděpodobně v nočních hodinách kdosi rozbil skleněnou výplň vstupních dveří do obytného domu v Seifertově ulici. Škoda je vyčíslena na 7 tisíc korun a po neznámém pachateli policisté pátrají pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci.

Včely uhynuly

Odsouzeníhodného jednání se dopustil neznámý pachatel o víkendu v katastru obce Snědovice. Terčem jeho útoku byla zimující včelstva. Z neznámých důvodů povalil a prohledal osm samostatných zateplených úlů a odcizil několik plástů v rámečcích. Neznámý pachatel svým jednáním zapříčinil úhyn celkem osmi populací včely kraňské. Poškozený včelař vyčíslil škodu na více než 20 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci.

Zloděj v restauraci
 

O svou kabelku přišla v noci na sobotu návštěvnice jedné litoměřické restaurace. Zatímco se věnovala zábavě, její odložené kabelky s finanční hotovostí a osobními věcmi se zmocnil neznámý lapka. Pro trestný čin krádeže pátrají po neznámém pachateli litoměřičtí policisté.


Litoměřice, 2. 2. 2015, nprap. Pavla Kofrová
Oddělení tisku a prevence Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
+420 724 101 966
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem