Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mařil výkon

LOUNY - Řídil motorové vozidlo, ač má vysloven zákaz řízení. 

Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání 31letému muži z Podbořanska. Ten 1. září dopoledne neoprávněně řídil v Podbořanech osobní automobil zn. Ford Mondeo. Rozhodnutím Městského úřadu v Podbořanech má totiž vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel na dobu 12 měsíců, a to od 9. srpna 2014 do 9. srpna 2015. Pokud soud uzná jeho vinu, hrozí mu podle trestního zákoníku odnětí svobody až na tři roky.

Z kotelny zmizela vibrační deska

Krádež vibrační desky v hodnotě 15 000 Kč šetří žatečtí policisté. Zmizela z nezajištěných prostor kotelny jednoho objektu v Žatci. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po pachateli pátrají.

Na dítě dluží 80 tisíc

Krkavčího otce z Loun stíhá komisař služby kriminální policie a vyšetřování z trestného činu zanedbání povinné výživy. Obviněný od listopadu roku 2011 neplní vyživovací povinnost na svého syna, i když tak rozhodl Okresní soud v Lounech. K rukám matky již dluží 80 000 Kč. Stíhání obviněného je vedeno na svobodě, pokud jej soud pravomocně odsoudí, hrozí mu až dvouletý trest odnětí svobody.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 2. září 2014

 

vytisknout  e-mailem