Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mladík si loupež vymyslel

ÚSTÍ NAD LABEM - Důvodem byly finanční problémy. 

Včera ve večerních hodinách se na obvodní oddělení Chlumec dostavila mladá dvojice s tím, že 20 mladík byl v odpoledních  hodinách u bankomatu v Chlumci přepaden. Celou událost vylíčil tak, že když vybíral peníze, tak u něj zastavilo neznámé vozidlo s šesti muži, kdy dva z nich vystoupili a donutili ho nastoupit do vozidla k nim. Následně po něm požadovali peníze, kdy jej i fyzicky napadali. Poškozený z obavy vydal peníze, které zrovna vybral z bankomatu a pachatelé jej vysadili a odjeli. Na případu začali ihned pracovat kriminalisté, kteří po krátké chvilce zjistili, že spousta věcí nesedí. Mladík se následně přiznal, že si celou věc vymyslel. Důvodem byly pravděpodobně finanční problémy.

Krádež věcí z rodinného domu
Dosud neznámý pachatel v ulici Lužická neuzamčenými balkónovými dveřmi vnikl do rodinného domu, kde následně odcizil pánskou a dámskou kosmetiku, fotoaparát, tři mobilní telefony, fén, šperky a finanční hotovost. Majiteli tak způsobil škodu kolem 27 tisíc korun.

Krádež solárního panelu osvětlení
Dosud neznámý pachatel v průběhu týdne ze sloupu osvětlení na autobusové zastávce ve Stadicích odcizil akumulátorovou solární baterii. Při neodborné manipulaci poškodil i elektroinstalaci. Způsobená škoda se pohybuje kolem 31 tisíc korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 16.2.2012
 

vytisknout  e-mailem