Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Muž prodával pervitin

TEPLICKO - Za prodej drog hrozí obviněnému až pět let za mřížemi a další zprávy. 

Muž prodával pervitin

     Z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy byl obviněn 21letý muž, který je podezřelý, že v Teplicích prodával pervitin. Drogu prodával v průběhu uplynulých měsíců narkomanům především v bytě, kde se zdržuje, kriminalisté při domovní prohlídce našli skoro šest gramů krystalické látky, která pozitivně reagovala na test jako pervitin. Při prohlídce zajistili i téměř čtyři sta tisíc korun, z nichž minimálně část pochází z trestné činnosti (foto z domovní prohlídky viz níže). Obviněný je trestně stíhán na svobodě, v případě odsouzení mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Řídili i přes zákaz

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání se bude zodpovídat 33letý muž, který si sedl za volant osobního auta, i když má městským úřadem uložen zákaz činnosti spočívající v dvouletém zákazu řízení motorových vozidel. Policejní hlídka ho v pátek večer zastavila v Teplicích, pokud případ skončí u soudu, hrozí mu až dvouletý trest odnětí svobody.

     Stejný trest hrozí i jeho vrstevníkovi, kterého policisté zastavili v noci z pátku na sobotu v Proseticích. Řídil osobní vozidlo, i když má ústeckým magistrátem uložené hned dva platné zákazy řízení, ve lhůtě 48 hodin rozhodne soudce o druhu a výši trestu.

Vykradený byt

      Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Krupce vloupal do bytu v panelovém domě. Odcizil peníze, potraviny, několik hodinek a fotoaparát, celková škoda byla vyčíslena na více jak 36 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody, zloději hrozí v případě

26. dubna 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

Odkazy do noveho okna

zajištěná hotovost

zajištěná hotovost 

Detailní náhled

zajištěná hotovost

zajištěná hotovost 

Detailní náhled

zajištěné drogy

zajištěné drogy 

Detailní náhled

zajištěné drogy

zajištěné drogy 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem