Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na syna neplatí

CHOMUTOV - Neopatrná zahrádkářka, Nedá si pokoj..... 

Na syna neplatí
Ze zanedbání povinné výživy je podezřelý 36letý muž ze Spořic. Téměř dva roky nepřispívá na výživu svého syna, ač mu tuto povinnost stanovil ve svém rozsudku Okresní soud Chomutov. Matce dítěte do současné doby dluží téměř 58 tisíc korun. Soudce může nezodpovědného otce poslat až na dva roky do vězení.
 
Neopatrná zahrádkářka
Jirkovští policisté přijali oznámení o krádeži věcí ze zahrady v ulici Osvobození. Poškozená uvedla, že kdosi vnikl na pozemek zahrádky a z otevřené zahradní chatky jí sebral z kabelky hotovost a digitální fotoaparát. Škodu vyčíslila na necelé 3 tisíce korun.
 
Nedá si pokoj
Hned ze tří trestných činů je podezřelý 22letý mladík z Jirkova. V Mánesově ulici napadl na chodníku poškozenou, vulgárně jí nadával a vyhrožoval. Policisté po zadržení zjistili, že to není jeho první incident. Stejně se chová již nějakou dobu, nejméně v jednom případě skončila poškozená dokonce se zraněním v nemocnici. Po zadržení byl násilník pod vlivem alkoholu, nadýchal 1,27 promile. Chomutovští policisté jeho jednání vyhodnotili jako ublížení na zdraví, nebezpečné vyhrožování a výtržnictví.
 
Nemá peníze ani auto
Muž z Málkova naletěl nejspíše podvodníkovi. V červenci reagoval na inzerát uveřejněný na internetovém portále a chtěl zakoupit osobní automobil. Ihned obdržel pokyny k zaslání platby ve výši 125 tisíc korun. To splnil, ale vozidlo do současné doby neobdržel, peníze nikdo nevrátil a prodávající je nekontaktní. Podvod vyšetřují chomutovští policisté.
 
8.srpna 2013  
nprap. Marie Pivková
piscv@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem