Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Na výzvu nezastavil

CHOMUTOV - Z auta nakonec utekl, Přišla o kabelku..... 

Neutekl

Na výzvu k zastavení vozidla nereagoval před časem 45letý muž z Bíliny. Hlídka policistů ho kontrolovala na Spořické ulici. Muž pokračoval dál v jízdě, dojel až do prostoru nádraží, zastavil a z místa utekl. Netrvalo dlouho a byl zadržen. Včera mu policisté sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Přišla o kabelku

Po pachateli krádeže na jezeře v Chomutově pátrají od včerejšího dne policisté z místního obvodního oddělení. Návštěvnice autokempu oznámila, že kdosi vnikl do volně přístupného stanu a sebral její dámskou kabelku. Přišla tak nejen o hotovost, ale i osobní doklady a mobilní telefon. Celkovou škodu stanovila na 4 tisíce korun.  

Padlo obvinění

Z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí obvinili kriminalisté v Chomutově 40letého muže z Jirkova. Poslední den v květnu si prokazatelně převzal výzvu Okresního soudu Chomutov k nástupu do výkonu tretu odnětí svobody. Na výzvu však nereagoval a do stanovené doby do vězení bez závažného důvodu nenastoupil. Následovalo zadržení a po nebytných úkonech ho policejní eskorta do vězení v Litoměřicích doprovodila.     

30. srpna  2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem