Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nakupovali bez placení

CHOMUTOV - Dvojice kradla v obchodech nejmíň desetkrát, Telefon zřejmě ztratila....  

Nakupovali bez placení
20letá žena ve společnosti 18letého mladíka, oba z okresního města, od září loňského roku kradli v různých chomutovských prodejnách. Předmětem jejich zájmu se stala převážně kosmetika, cukrovinky, oblečení a potraviny. V některých případech je při krádeži zadrželi pracovníci obchodu, někdy se jim podařilo se zbožím z místa zmizet. Policisté prokázali, že takto jednali nejméně v deseti případech, za sebou zanechali celkovou škodu za téměř 17 tisíc korun. Nadále vyšetřují policisté z chomutovského obvodního oddělení jako trestný čin krádeže.

Telefon zřejmě ztratila
Oznámení o krádeži mobilního telefonu při nakupování v místním marketu přijali chomutovští policisté. Poškozená uvedla, že jí přístroj vytáhl kdosi z kapsy u bundy, když čekala u pultu s uzeninami. Škodu vyčíslila na 8 tisíc korun. Vyšetřování krádeže mohou policisté nyní odložit. Telefon totiž ženě zřejmě vypadl před nákupním centrem, nalezl ho neznámý muž a ten ho odevzdal v pořádku do školy, kam poškozená dochází.

Z bytu sebral telefon
V Kadani vyšetřují muži zákona krádež televizoru z bytu v ulici Golovinova. Zmizení televizoru v hodnotě 15 tisíc korun má na svědomí 21letý místní obyvatel. Ten přišel s dalšími muži na návštěvu do bytu a využil chvilkové nepozornosti majitelky ke krádeži televizoru. Za krádež může podezřelý skočit v případě odsouzení až na dva roky za mřížemi.

25. února 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem