Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Napadení na diskotéce

CHOMUTOV - Návštěvník penzionu přišel o snowboard, Vyhrožoval známému.... 

Napadení na diskotéce
Trojice mužů z Jirkova se bude zodpovídat z trestného činu výtržnictví. Při návštěvě diskotéky baru v ulici Mládežnická se chovali agresivně, požadovali nalití alkoholu a následně napadli číšníka, který je na nevhodné jednání upozornil. Kromě toho zaútočili i na další přítomné. Útočníky na místě zadržela policejní hlídka, provedená dechová zkouška prokázala, že jednali pod vlivem alkoholu. Mužům ve věku 24, 27 a 28 let hrozí za uvedený čin až dvouletý trest odnětí svobody. Napadenému muži vznikla škoda ve výši 3500 korun, na zařízení baru pak škoda za necelé tři stovky.
 
Návštěvník penzionu přišel o snowboard
Na návštěvu Krušných hor nebude rád vzpomínat muž z Prahy. Ubytoval se v penzionu v obci Loučná pod Klínovcem a kdosi mu z uzamčeného pokoje sebral snowboard za téměř 4500 korun. Krádež vyšetřují policisté z Vejprt.
 
Vyhrožoval známému
30letý muž z Klášterce nad Ohří nejdříve rozbil vstupní dveře do panelového domu v ulici Budovatelů. Pak vykopl dveře do bytu poškozeného a několika ranami pěstí poškodil umakartovou stěnu od koupelny. Pak ještě napadl přítomného muže, kterému vyhrožoval ublížením na zdraví. Následně byt opustil. Opravit následky řádění pachatele bude stát nejméně 7 tisíc korun, ke zranění osob nedošlo. Co zapříčinilo mužovo jednání, nyní šetří policie, skutek vyhodnotili jako trestné činy porušování domovní svobody, poškození cizí věci a nebezpečné vyhrožování.
 
Dvě vykradené chatky
V zahrádkářské kolonii na Červeném Hrádku řádil zloděj. Majitelé dvou zahradních chatek zjistili, že je přišel kdosi „navštívit“. Z prvního objektu zmizel videorekordér, granule pro psa, krémy na ruce a z ledničky potraviny. Majitel vyčíslil škodu na 6 tisíc korun. Na druhé zahradní parcele vnikl zloděj do kůlny, odkud sebral dva hydraulické zvedáky a řetězový napínák. Majitel v tomto případě vyčíslil škodu na 2 tisíce korun. Krádeže šetří policisté z Jirkova.
 
Na sladkosti neměl peníze
Do marketu v obchodní zóně Otvice se vydal 29letý Chomutovák. Do svého batohu ukryl čokoládové tyčinky za téměř 500 korun a pokladnou prošel, aniž by za zboží řádně zaplatil.Přivolaní policisté zjistili, že za obdobnou trestnou činnost byl v nedávné minulosti několikrát odsouzen, naposledy v roce 2010, kdy odcházel od soudu s podmínečným trestem. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení, podezření z krádeže si muž osobně převzal, po nezbytných úkonech byl propuštěn na svobodu.
 
2. ledna 2012  
nprap. Marie Pivková

vytisknout  e-mailem