Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Napadení strážníka

ÚSTÍ NAD LABEM - Při hokejovém utkání fanoušek napadl strážníka městské policie. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení ukončili případ napadení strážníka městské policie. Při pondělním hokejovém utkání 29letý muž na zimním stadionu fyzicky napadl strážníka městské policie, který zde vykonával službu. Za trestný čin Násilí proti úřední osobě pachateli hrozí trest odnětí svobody až do výše 4 let.

Vloupání do objektu truhlárny
Dosud neznámý pachatel se v průběhu zhruba dvou měsíců vloupal do bývalého objektu truhlárny v obci Chabařovice. Z tohoto objektu následně odcizil elektroinstalační materiál, čerpadlo na oběhové topení, 46m měděných trubek a alarm s pohybovými čidly. Způsobená škoda se pohybuje kolem 73 tisíc korun.

Krádež vozidla
Ústečtí policisté vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném vozidle BMW X5 s rz: 6U1 55-99. Vozidlo zmizelo po půlnoci z 9.4. z parkoviště v ulici Mírová. Majiteli tak vznikla škoda kolem 300 tisíc korun.

Vloupání do dvou vozidel
Dosud neznámý pachatel se v ulici Železničářská vloupal do osobního vozidla Renault Megane, ze kterého následně odcizil autorádio s CD, navigací a dokumentací k LPG. K obdobnému případu došlo na Střekovském nábřeží, kde pachatel z vozidla Ford Mondeo odcizil autorádio. Svým jednáním způsobil celkovou škodu kolem 14 500 korun.

por. Bc. Veronika Hyšplerová
Ústí nad Labem 11.4.2012
 

vytisknout  e-mailem