Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Napadl souseda

CHOMUTOV - Motorka zůstala na místě, Kradl oknem.... 

Napadl souseda
Z ublížení na zdraví je podezřelý 34letý Chomutovák. Na chodbě domu v ulici Kadaňská napadl souseda údery pěstí do obličeje. Zranění, které poškozený utrpěl, si vyžádalo ošetření u lékaře s následnou dobou léčení. Co bylo příčinou incidentu, vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.
 
Motorka zůstala na místě
Na parkovišti před domem v Jirkově se pokusil kdosi odcizit zaparkovaný motocykl. Nejdříve roztrhl plachtu, kterou byla motorka zakrytá, překonal zámek, poškodil spínací skříňku, ale dál se nedostal. Byl totiž vyrušen náhodným svědkem a tak z místa utekl. Majitel vyčíslil škodu na 3400 korun. Jirkovští policisté skutek vyšetřují jako pokus krádeže.
 
Kradl oknem
26letý muž z Jirkova poškodil výplň okna u prodejny v suterénu domu a přes mříž odcizil deset kusů balíčků s tabákem. Majiteli vznikla škoda 950 korun. Pachateli nevadilo, že za obdobnou trestnou činnost byl již několikrát trestán. V roce 2010 byl Okresním soudem Chomutov odsouzen k vykonání obecně prospěšných prací a před stejným soudem stál i v roce loňském. Nyní na něj čeká obvinění z trestného činu krádeže.
 
Majitel přišel o česnek
Vloupání do zahradního altánu nahlásil majitel z Jirkova. Kdosi vnikl na pozemek zahrady na ulici Mostecká, vnikl do domku a odcizil nejen lampu, vařič a vrtačku, ale sebral i čtyři kilogramy uskladněného česneku. Celkovou škodu stanovil poškozený na necelé 3 tisíce korun. Krádež vyšetřují policisté z místního obvodního oddělení.
 
13. září 2012
nprap. Marie Pivková
piscv@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem